Снимки: Коледен концерт в „Св.св. Кирил и Методий“ – Елхово

Публикувано преди 9 години  |  Образование, Снимки

IMG_6478В навечерието на Коледа, в последния учебен ден за 2014 година, в училище „Св.св. Кирил и Методий“ – Елхово се състоя традиционен коледен концерт. Деца и възрастни позволиха на вълшебството, свързано с прекрасните зимни празници, да влезе в сърцата им. Всички заедно се насладиха на коледната магия и се заредиха с много настроение.

Концертната програма беше наситена с любими коледни песни, стихотворения, танци и весела драматизация. Прозвучаха традиционните коледни песни „Елхови лес“, „Весела Коледа“, „Честита Коледа“. „Танц на снежинките“ изпълниха деца от IIв клас, под ръководството на г-жа Виолета Трифонова. Своето стихотворение „Коледна елха“ изпълни Стефани Димитрова от Vв клас. Малките актриси от класа на г-жа Мима Бичева представиха забавна сценка по разказ на Чудомир. Пожелания за здраве, щастие, любов в стихове отправиха група ученици от Vв клас.

Г-жа Тинка Атанасова, директор на училището, поздрави всички участници, ученици и учители и им пожела много здраве, щастие и Весели Коледни и Новогодишни празници.


Статията е публикувана на 23 декември 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА