Видео и снимки: Коледен поздрав за жителите на община Елхово от НЧ „Развитие – 1893” Елхово

Публикувано преди 9 години  |  Видео, Общество, Снимки

pesУважаеми съграждани и гости на Елхово,

Коледните празници винаги вълнуват с посланието си за силата на живота, духа и вярата. В тези светли дни всички ние съпреживяваме великия християнски урок по достойнство и човеколюбие. Обещаваме си да бъдем по – добри, мъдри, състрадателни и щедри. Пожелаваме си винаги да има утре и то да бъде по – щастливо.
В навечерието сме на най – светлите и дългоочаквани коледни и новогодишни празници – дни, в които се случват чудеса, дни, в които отваряме сърцата си за доброто, вярата и надеждата.

Ние, работещите в НЧ „Развитие – 1893” град Елхово няма да пожалим усилия и енергия, за да работим за просперитета на нашия град. 2014 година за нас бе изключително успешна – положихме много труд, усилие и огромно желание и резултатите са на лице. Ще продължаваме със същата упоритост и през 2015 г, за да превърнем читалището в нашия град в привлекателен културен център за деца и възрастни. С гордост ще посрещнем всеки от Вас в обновената, а скоро и новообзаведена читалищна сграда.

С поредния музикален поздрав на вокалната група към читалището, с ръководител Елена Иванова, Ви пожелаваме много здраве и благополучие, сила да приемате и посрещате предизвикателствата, много любов към ближните и към родния край. Нека в домовете Ви да има топлина, сърцата Ви да преливат от щастие, а Елхово да си остане едно благословено място, където да цари мир и просперитет!

Читалищно настоятелство и колектив на НЧ „Развитие – 1893” Елхово


Статията е публикувана на 23 декември 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА