Снимки: Близо сто дами в трета възраст празнуваха заедно Коледа в град Елхово

Публикувано преди 9 години  |  Общество, Снимки

IMG_6068В края на изминала работна седмица женски клуб на пенсионера „Надежда“ отпразнува подобаващо своето Коледно парти. Тържеството започна в петък от 18.00 часа в кафе-аператив „Камбаните“, а за доброто настроение на дамите се погрижиха музикантите Тодор Ангелов и Мишо Ташев.

Щастливото събитие събра близо сто жени в пенсионна възраст от общините Елхово и Болярово, като всички те отбелязаха събитието с богата музикална програма, в която изобилстваха традиционните български хора, подходящи за такова събитие. Началото на празненството бе дадено от председателят на пенсионерски клуб „Надежда“ – Гергана Торлозова, която поздрави пенсионерите, като им пожела много здраве и дълголетие. Към поздравленията се включи и председателя на болярвоския клуб на пенсионера Елена Николова. На празненството присъства г-жа Мариана Милева – Ръководител Служба „Социални дейности“ в община Елхово, която поднесе букет цветя в знак на благодарност за себеотдаването на председателя на женски клуб „Надежда“ Елхово на г-жа Торлозова.

Празнуващите продължиха веселието с много музика, хора, като за всеки един присъстващ остават спомените от една приятна вечер споделена с приятели.


Статията е публикувана на 22 декември 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА