Снимки: Нова група от специалност „Малък и среден бизнес“ стартира своите практически занятия в „Милтония“ ЕООД

Публикувано преди 9 години  |  Образование, Снимки

popПрез месец декември тази година за трета поредна година ръководството на ПГ „Стефан Караджа” гр.Елхово стартира реализирането на дейности по Проект BG051PO001-3.3.07-0001 „УЧЕНИЧЕСКИ ПРАКТИКИ”. Тогава четири групи ученици стартираха своите практики в четири предприятия и фирми от гр.Елхово.

Днес учениците от специалност „Малък и среден бизнес” стартира своите практически занятия в централният офис на Счетоводна къща „Милтония“ ЕООД – Елхово“.

Практиката ще даде възможност учениците да направят по-плавен прехода от училище към пазара на труда и ще ги направи по-уверени в бъдещата им реализация.

Проектът се осъществява от Министерството на образованието, младежта и науката, с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд към Европейския съюз.

Целта на проекта е подобряване на качеството на професионалното образование, чрез повече и подобри възможности за практика на учениците в реална работна среда, както и активно включване на бизнеса в професионалното образование чрез разработването на програми за практическо обучение по професии.


Статията е публикувана на 19 декември 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА