Снимки: 8 декември – патронен празник на Гимназия „Св. Климент Охридски“ – Елхово

Публикувано преди 9 години  |  Образование, Снимки, Спорт

tronenНосеща името на един от Светите седмочисленици – Климент Охридски, днес Гимназията отбеляза своя патронен празник. Началото му беше поставено с празничния молебен за здраве и благополучие на всички учители и ученици.

От 10, 30 ч. се състояха спортните мероприятия – тенис на маса и футбол. В турнира тенис на маса участваха момичетата Михаела Райкова от 10-а и Станислава Иванова от 8-а клас. Първото място беше спечелено от Михаела с показан най-добър резултат. Турнирът се оказа по-оспорван при момчетата – от 12 участници първите 4 места заеха: Атанас Христов, Себастиян Касъров и Георги Петров от 10-а клас, както и Димитър Иванов от 10-б клас. Те играха на принципа „Всеки срещу всеки” и на първо място завърши Атанас Христов, втори стана Димитър Иванов и трети се класира Себастиян Касъров.

Напрегната беше и надпреварата на футболното игрище, където се състезаваха отборите на 8 и 9 срещу 10 и 11 клас. Победител се оказа вторият отбор, който спечели с резултат 6:1. Следващата среща се проведе между отбора победител и футболистите от 12 клас, които поведоха в резултата благодарение на отбелязаните дузпи.

На всички победители от турнирите по футбол и тенис на маса бяха връчени грамоти и предметни награди, осигурени от ръководството на Гимназията.

 


Статията е публикувана на 8 декември 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА