Видео: Успешно приключи дарителската кампания за Мариана Димитрова Рангелова

Публикувано преди 9 години  |  Видео, Общество

rangeloviКампанията, която стартира преди дни за събиране на средства в помощ на пострадалата ученичка от град Елхово Мариана Димитрова Рангелова е приключила успешно. Това съобщиха лично родителите на момичето Иванка и Димитър Рангелови. По сметката, която бе открита в помощ на Мариана са постъпили близо 24 000 лева. Средствата необходими за операция са по-малко от събраните, но набраната сума ще е голяма помощ на родителите, които ще имат нужда от средства за след оперативното лечение на Мариана. 18-годишната девойка получи мозъчен инсулт на 24 ноември вечерта.

Към този момент тя е настанена в Университетска болница „Св. Иван Рилски“ – гр. София, където всеки момент се очаква, тя да бъде оперирана. Състоянието й към този момент е стабилно и тя е контактна. За нейното настаняване в Университетската болница в столицата, се е погрижил народният представител от 31 МИР – Ямбол Иван Чолаков, на който родителите са благодарни много.

Иванка и Димитър Рангелови използваха случая да изкажат своите искрени благодарности към ямболските медии, които стартираха благотворителната кампания, на Общини съвет и общинска администрация в град Елхово, редица търговски дружества и предприятия от града и региона, на учебните заведения в Елхово, както и на стотиците дарители от града, страната и чужбина, които се озоваха на техния зов за помощ.

Мариана е ученичка последна година в Гимназия Св. Климент Охридски – Елхово. Мечтата и е да следва журналистика и да се реализира в тази посока, а ние всички ще стискаме палци мечтата и да се превърне в реалност.


Статията е публикувана на 28 ноември 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА