Снимки: Децата от група „Доброта“ към ОДЗ „Невен“ подготвиха „Есенно шоу“

Публикувано преди 9 години  |  Образование, Снимки

odzДецата от група „Доброта“ с учители Димитрина Христова, Тонка Ташева и Вълка Ангелова – ст.учител по музика подготвиха „“Есенно шоу“ посветено на „Деня на Християнското семейство“,който се чества на 21 ноември.

Деца и учители поканиха родителите и ги поздравиха с есенен концерт. Децата от ПГ „А“ /6 год./ демонстрираха как при организираното взаимодействие дете-среда ,ориентирането в света се свързва с възпроизвеждане на знания,понятия, умения,навици и с развитието на уникалността на всяко дете.

Това е възможно да се случва като се използват разнообразни стратегии и технологии за стимулиране на детската познавателна дейност. Оптималната реализация за индивидуалния потенциал на всяко дете е стимулирана от познавателната способност на децата към природата и материалния свят на човека.В есенния концерт те приложиха наученото с много положителни емоции от резултата. С песни, стихове игри в които се включваха родителите, децата демонстрираха познания и артистичност.

Малко по-рано през деня група „Доброта“ и група „Детско царство“ с учители Румяна Райкова и Янка Стоянова посетиха храм „Св. Димитър Солунски“ в град Елхово.


Статията е публикувана на 24 ноември 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА