В края на активния строителен сезон са на приключване дейностите по асфалтиране и кърпежи в община Елхово

Публикувано преди 9 години  |  Общество
asfПродължават асфалтовите кърпежи по улиците в Елхово. Предвидените строително-ремонтни работи включват преасфалтиране на участъци, полагане на асфалтобетон плътна смес и на единични кръпки по улиците в град Елхово и в населените места в община Елхово.
Възстановени са на участъци от уличните платна на възлови места, както и на такива места, които затрудняват движението на МПС или създават опасност за пътно-транспортни произшествия. На приключване са асфалтовите работи по четвъртокласната пътна мрежа в община Елхово. Извършен е ремонт на участъци от общинската пътна мрежа в направление Славейково – Лалково. Вече приключи асфалтирането на над 2 километров участък и в момента се правят банкетите.
Средствата за асфалтирането на участъка между селата Славейково и Лалково са по капиталовата програма за поддържане на пътища от 4-токласната пътна мрежа, които са от централния бюджет, а за кърпежите по селата и в града са от общинския бюджет. С общински средства през тази година се реализира асфалтирането на ул. Ж. Петков в град Елхово.

Статията е публикувана на 20 ноември 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА