Видео и снимки: Да пренесем завета и делата на будителите в утрешния ден

Публикувано преди 9 години  |  Видео, Общество, Снимки

zabДен на народните будители – ден, в който българският народ отдава почит на онези просветители и книжовници, които е приел за свои духовни водачи във векове на борба и тежки изпитания. Ден, в който, и в забързания Интернет свят, благодарим на всички, които носят светлина за разума и душите ни.

Нека пренесем завета и делата им и в утрешния ден, за да пребъде силата на българския дух, за да пребъде хилядолетната ни родина!

Благодарим Ви учители!

Благодарим Ви будители!

Създадена съвсем от скоро, в началото на новия творчески сезон, вокалната група към читалище „Развитие” с ръководител Елена Иванова вече започва да създава репертоар. Отличните вокални педагогически познания на г-жа Иванова и голямото старание на децата започва да дава първите добри резултати.

Въпреки извършващите се в момента строително – монтажни дейности в читалището групата не спря заниманията си и репетициите се осъществяват на друго място.

Макар и във виртуалното пространство, това е първата изява на Габриела Колева, Алексия Василева, Дойка Иванова и Савина Георгиева и техният ръководител . Те отправят своя първи музикален поздрав по повод Деня на народните будители – 1-ви ноември.


Статията е публикувана на 1 ноември 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА