Снимки: Служители от ОББ клон Елхово дариха детски книги за настанените в детското отделение в МБАЛ „Свети Иван Рилски“ ЕООД – Елхово

Публикувано преди 9 години  |  Общество, Снимки

otdelОбединена българска банка е финансова институция с над 20-годишна история, през която винаги са следвали кредото, че книжовността и културата са лъчът, който насочва развитието на обществото и допринася за изграждането на всеки от нас в моменти на успех и предизвикателства. В стремежа си да отдаде дължимото уважение към тази ценност Обединена Българска Банка и нейните служители предоставиха безвъзмездно дарение от книги за нуждите на МБАЛ „Свети Иван Рилски“ ЕООД гр. Елхово, съобщи директорът на клона на банковата институция в Елхово Калинка Колева.

По този начин работещите в ОББ, отвориха сърцата и библиотеките си, за да могат с настоящите книги да направят престоя на децата, които са поверени на професионални грижи на медицинските екипи в болницата, по-топъл и уютен. Престой, който би им напомнил за незаменимата атмосфера на собствения им дом и в същото време би ги обогатил духовно. Банковите служители подариха 34 детски книжки с интересни български и чужди приказки, сред които най-известните и четени заглавия като Пинокио, Хитър Петър, Спящата красавица, Червената шапчица, Малката русалка, Педя човек – лакът брада, Питър Пан и много други.


Статията е публикувана на 30 октомври 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА