Снимки: Поредно ПТП между два ТИР-а на международен път I-7 за ГКПП Лесово

Публикувано преди 9 години  |  Криминално, Снимки

ZAVДнес около 10:30 часа на главен път I-7 (между Елхово и разклон за Тополовград) два тежкотоварни автомобила с украинска и турска регистрация са се ударили странично, в следствие на което и по двата автомобила имат материални щети.

Пътният инцидент е станал на обявеното от Пътната полиция за 2010 година най-смъртоносното място в страната, а именно завоят край Елхово на пътя Елхово-Лесово в близост до разклона за Тополовград и километър преди разклона за село Гранитово, където има поставена камера за контрол на скоростта. Вероятно един от водачите на тежкотоварните машини е престъпил осовата линия на пътното платно, в следствие на което се е случил инцидента.

Два патрулни екипа на РУП-Елхово са били на мястото на инцидента и са контролирали движението, като са пропускали автомобили само в едната посока, тъй като една от тежкотоварните машини, която се е движила по посока Елхово е била с по-големи щети и е било невъзможно придвижването и на собствен ход.

На място на инцидента е пристигнал екип на спешна помощ – Елхово, които са указали съдействие на водачите на превозните средства. И двамата водачи не са ранени сериозно и няма риск за тяхното здраве.

Въпреки, че от Пътна полиция и ОПУ-Ямбол са взети всички възможни мерки за обезопасяване на завоя с пътни знаци, той остава да бъде едно от най-опасните места не само в нашата община, но и в страната като цяло.

 


Статията е публикувана на 29 октомври 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА