Снимки: Една от най-популярните фирми за компютри и офис техника в град Ямбол – Уником, отваря магазин в Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Снимки

uniЕдна от най-популярните фирми за търговия и поддръжка на компютри и офис техника в град Ямбол – Уником – компютърни системи ООД, разширява своята дейност извън пределите на областния град и отваря врати в град Елхово.

Офисът на УНИКОМ в град Елхово се намира на ул. Търговска 4 /срещу ритуалната зала на община Елхово/, а официално магазинът за IT технологии ще отвори врати от понеделник – 27 октомври 2014г.
Уником – компютърни системи ООД извършва всички видове инженерингови, информационни и сервизни услуги в областта на компютърната и офис техника, доказала се повече от 20 години в региона. Фирмата извършва доставка на цялата гама лаптопи, таблети, принтери, компютърна и офис техника, гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на всички видове лаптопи, абонаментно техническо и програмно поддържане на всички видове компютърни и офис системи.

Уником – компютърни системи ООД е първият IT технологичен магазин стъпващ в град Елхово, който разполага с подробен каталог, както и компютърен конфигуратор на своята електронна страница на адрес – www.unicombg.net, която се обновява ежедневно. Там още ще откриете пълна ценова листа на предлаганите компютърни компоненти за стационарни компютри, както и каталог на предлаганите най-нови модели лаптопи, таблети и др.


Статията е публикувана на 26 октомври 2014

Следете ни в Google News Showcase