Утре ще се проведе редовно заседание на Общински съвет Елхово

Публикувано преди 9 години  |  Общество

zas1Утре /23 октомври 2014г./ ще се проведе 38 редовно заседание на местния парламент. Заседанието на общинските съветници от Община Елхово ще стартира точно в 9.00 часа и ще се проведе в заседателната зала (стая 15) на община Елхово.

За пореден път ElhovoNews.info ще излъчва сесията на общинските съветници на живо (в реално време). Прякото излъчване от залата ще започне около 8:50 часа и то ще бъде достъпно на началната страница на www.elhovonews.info.

За тези които пропуснат директното Интернет излъчване, ще имат възможността да го открият в раздел ВИДЕО, където се публикуват всички видео материали в ElhovoNews.info. Също там, могат да бъдат открити всички излъчвани от нас заседания на общински съвет Елхово в тяхната си цялост.

На заседанието, общинските съветници ще разгледат докладна записка относно актуализация на сборния бюджет на община Елхово за 2014 година, както и докладна записка за приемане на актуализирана бюджетна прогноза за периода 2015-2017г. в частта за местните дейности  на община Елхово. Общинските съветници ще разгледат точка касаеща изменение и допълнение на Наредба № 1 за осигуряване на обществения ред, безопасността на движението, пожарната и аварийната безопасност и опазване на общинската собственост на територията на община  Елхово, както и докладна с предложение за приемане на Наредба № 3 за отглеждане на животни в жилищната територия на община Елхово.

На заседанието утре ще бъде разгледана докладна записка за утвърждаване на класирането и определяне на управител на „Медицински център № 1 Елхово” ЕООД.

Пълен списък с всички точки от предстоящото заседание са достъпни на Интернет страницата на община Елхово на адрес -> http://www.elhovobg.org/?p=16241 или чрез лявото навигационно меню в сайта на местната общинска администрация, в раздел Общински съвет, подменю Предстоящо.

 


Статията е публикувана на 22 октомври 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА