Снимки: Отвориха ценовите оферти за доставка на готова храна в ОУ „Хаджи Димитър“ – село Гранитово

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Снимки

imНа основание заповед на директора на ОУ „Хаджи Димитър“ – село Гранитово, Закона за обществените поръчки, вътрешните правила за планиране, провеждане и възлагане на обществените поръчки и за контрол на обществените поръчки в ОУ „Хаджи Димитър“ – село Гранитово и във връзка с провеждане на открита процедура, чрез публичната покана  с предмет “Доставка на готова храна по предварителна заявка за учениците от ОУ “Хаджи Димитър” с. Гранитово за учебната 2014/2015г., бе назначена комисия, която да разгледа и оцени постъпилите оферти.

Обособените позиции по обществената поръчка са две – Доставка на топъл обяд за учениците от 1 до 8 клас, участници в проект “Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес” и позиция номер 2 доставка на закуски за учениците от І до ІV клас в ОУ “Хаджи Димитър” с. Гранитово. Комисията отвори постъпилите оферти от три фирми по реда на тяхното подаване – ЕТ “Имансон – Мара Делчева” гр. Елхово и „Странджата БГ“ ЕООД гр. Ямбол. Всички участници са допуснати до процедурата по отваряне на ценовите оферти.

По обособена позиция №1 за доставка на топъл обяд ЕТ „Имансон – Мара Делчева“ гр. Елхово предложи цена 1.10 лв. без ДДС, а „Странджата БГ“ ЕООД гр. Ямбол предложи цена за изпълнение 0,90 лв. По позиция №2 за доставка на закуска ЕТ „Имансон – Мара Делчева“ предложи цена за изпълнение 0,34 лв., а „Странджата БГ“ ЕООД предложи цена 0,40 лв. Резултатът от работата на комисията ще бъде описан в протокол, на база на който директорът ще определи фирмата доставчик, като критерият на класирането е най-ниска цена .


Статията е публикувана на 13 октомври 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА