ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

ОИЦ-Ямбол ще проведе спортни инициативи в петте общини на област Ямбол

Публикувано преди 10 години  |  Спорт

sportВ периода 13-18 октомври на територията на цялата страна ще се проведе национална инициатива под мотото „Да спортуваме заедно“, която има за цел популяризиране работата на мрежата от 28 информационни центъра и постигнатите резултати по проекти, финансирани от Структурните и Кохезионния фондове за програмен период 2007-2013 г.

Спортните събития се организират от Община Ямбол и Областен информационен център – Ямбол със съдействието на Дирекция „Програмиране на средствата от ЕС“ в администрацията на Министерски съвет.

Предвижда се в рамките на инициативата ще се проведе турнир по тенис на маса на територията на петте общини в област Ямбол. Събитията ще дадат възможност за включване на деца и хора от различни възрастови групи, с различна етническа принадлежност и любители на спорта, които искат да покажат своите умения в играта на тенис на маса.

                Поканени да вземат участие в спортните срещи са ученици от 8 до12 клас и лица над 19-годишна възраст.

Местата за провеждане на спортните събития са:

  • 13 октомври 14 / 14:00 ч. – град Елхово, физкултурен салон на Гимназия „Св.Климент Охридски“;
  • 13 октомври 14 / 13:30 ч.за деца и от 17:30 ч. за възрастни – град Болярово, физкултурен салон на СОУ „Д-р Петър Берон“;
  • 14. октомври 14 / 14:00 ч. – град Ямбол, градски парк, зала „Диана“;
  • 15 октомври 14 / 14:00 ч. – с. Дражево,ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ ;
  • 16 октомври 14 / 14:00 ч. – град Стралджа, физкултурен салон на СОУ „Пейо Яворов“.

 

На 17.10.14 г. от 15:00 ч. в градски парк до зала „Диана“, в град Ямбол ще се проведе областен кръг, в който ще вземат участие победителите от петте общини.

Регионалната инициатива, като част от националната ще популяризира по възможно най-широк начин Кохезионната политика на ЕС в България и отражението й в област Ямбол.

Желаещите да се включат в турнирите по тенис на маса на територията на област Ямбол могат да се запишат на тел.046/620186 или на място в офиса на Областен информационен център-Ямбол на ул. „Търговска“ № 34.


Статията е публикувана на 9 октомври 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА