300 длъжници от Ямбол платиха 2,6 милиона данъци и осигуровки

Публикувано преди 10 години  |  Общество

moneyНад 2 милиона и 600 хиляди лева доброволни плащания са направили 300 длъжници от област Ямбол през последните три месеца на годината. Публичните изпълнители на НАП- Ямбол са разговаряли с близо 1000 фирми и физически лица с неплатени данъци и осигуровки, изпратени са и напомнителни писма. Три ямболски фирми са получили временни разрешения за неотложни плащания по банковите си сметки, въпреки натрупаните задължения, за да не се спира производствения процес.

В същото време са запорирани банкови сметки, заплати и МПС и е наложена възбрана на недвижимо имущество на 256 некоректни длъжници на НАП-Ямбол.

През месеците юли, август и септември са проведении 12 търга , на които са продени недвижими имоти и селскостопански инвентар, собственост на длъжници.

Условията и правилата за провеждане на предстоящите търгове, както и списък на вещите с тяхното описание и продажна цена са на разположение в сградата на ТД, ИРМ Ямбол, ул. „Дж. Атанасов” №6, ет.2 и на страницата на НАП в ИНТЕРНЕТ на адрес: www.nap.bg

 


Статията е публикувана на 2 октомври 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА