Снимки: ОДК Елхово откри новата учебна 2014/2015 година

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Снимки

odksВ ОДК Елхово продължава записването на деца и ученици, които желаят да участват в школите и групите към детския комплекс през тази учебна година. За целта е необходимо родителите да попълнят декларация за желаната извънкласна форма. Тази учебна година Общински детски комплекс и Сдружение училищно настоятелство предлагат богато разнообразие от интересни школи. Към Общински детски комплекс за всички възрастови групи се сформират: Мажоретен състав, Народно пеене, Тенис на маса, Тенис на корт, Лека атлетика, Група по приложно изкуство и Детска театрална трупа „Муцунка“.

Към Сдружение училищно настоятелство ще бъдат сформирани, Детско-юношески танцов състав „Яница“, Детска балетна школа, както и школи по пиано, английски език, математика за пети клас и школи по математика, български език и литература за кандидатстване след седми клас. На официалното откриване на учебната година за децата, които ще посещават школите и групите в извън училищното звено присъстваха Ивана Кърева – директор на ОДК, членове на настоятелството, ръководители на групи и школи, деца и родители. По стара българска традиция децата бяха посрещнати с питка и мед. Г-жа Кърева изрази задоволство от факта, че децата избират формите на ОДК, където се забавляват, прекарват приятни мигове и печелят награди.

За децата от детския комплекс се организират различни мероприятия – лагери, приключения, спортни състезания, концерти и фестивали. Благодарение на таланта на децата и усилието на ръководителите се печелят и редица общински и национални награди. Г-жа Христова пожела много аплодисменти на децата на местните и национални сцени. Повече информация за школите и групите, както и дните и часовете за провеждане желаещите могат да получат в ОДК.


Статията е публикувана на 1 октомври 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА