Преди точно 4 години стартира регионалната електронна медия ElhovoNews.info

Публикувано преди 10 години  |  Общество

happyМинаха четири години! Днес отново имаме рожден ден! Честито и на нас, честито и на Вас – читателите ни!

Преди четири години стартира електронното издание ElhovoNews.info. Интерфейса и функционалността на тогавашната версия на сайта, се различава коренно от сегашната. Това се дължи на непрекъснатите подобрения и промени във функционалното действие на сайта, както и новите услуги, чрез които се опитваме да привличаме по-голям брой читатели и зрители.

Самата идея и концепция при създаването на ElhovoNews.info, бе просто да събира новини и информация от местните, регионални и национални медии във формата на любителска страница и в никакъв случай, не е била поставяна цел за реализирането на самостоятелна медия. Търсенето определя предлагането, което наложи създаването на сегашната концепция на ElhovoNews.info, само три месеца след стартирането на иновативната уеб услуга.

За изминалите четири години успяхме да подготвим и представим 7500 публикации, от които 99% пряко касаещи Елхово. Ние сме първата медия в региона, които за първи път излъчи събития на живо в Интернет. През 2014 година ElhovoNews.ifno постигна висока посещаемост и към този момент с гордост можем да посочим, че ние сме най-четеното електронно издание в област Ямбол.

През изминалите четири години получихме и две значими награди на годишният уеб конкурс, които се организира всяка година от Българска уеб асоциация. През 2011 година спечелихме 3-то място в раздел новинарски електронни медии, като тогава ElhovoNews.info изпревари национални новинарски медии, като Actualno.com, Livenews.bg, Luxmedia.bg, а само dnevnik.bg и btv.bg ни изпревариха. През 2012 година бяхме избрани на първо място в раздел Регионална медия, като наградата бе лично връчена от Г-жа Евгения Друмева – Главен редактор в Vesti.bg на пищна церемония в хотел Арена ди сердика в София.

Считаме и твърдим, че във времето на информационен и все по-глобализиращ се свят, град като Елхово трябва да има такъв информационен източник, от който хората да се информират ежедневно по всяко удобно за тях време и място, независимо дали това е Елхово или не. Именно за това ние ще продължим да устояваме това наше мнение, независимо от препятствията и „доброжелателите“, които по-скоро биха се радвали ако ни няма.

Ценете хубавото около вас. Надявам се и ние да сме едно от тези неща…

Екипът на ElhovoNews.info желае на всички свои читатели и зрители много здраве, успехи и сбъднати мечти!


Статията е публикувана на 28 септември 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА