Снимки и видео: Михаил Миков се срещна с членове и симпатизанти на коалиция „БСП-Лява България“ в Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Видео, Местни избори 2015, Снимки

bspНа посещение в град Елхово днес бе Михаил Миков – председател на НС на БСП. Сред официалните гости бяха и кандидатите за народни представители от листата на Коалиция „БСП лява България“ за Ямболска област – Атанас Мерджанов, Кирчо Карагьозов, Катя Георгиева, Митко Андонов, София Минева, Елена Анева и др. Официалните лица бяха посрещнати с „Добре дошли“ от председателя на ОбС на БСП Елхово Христо Костов, членове и симпатизанти от нашия град. По-късно г-н Миков и г-н Мерджанов се срещнаха с привърженици БСП.

Атанас Мерджанов напомни пред присъстващите идеите на БСП за ограничаване на безработицата и за решаване на други проблеми. Той подчерта, че социалната политика винаги е била основен приоритет на социалистите. Но за да станат факт предвидените в предизборната платформа на Коалиция „БСП лява България“ социални и други придобивки, намеренията в сферата на селското стопанство, образованието, здравеопазването и др. социалистите се нуждаят от повече депутати в следващия парламент. Обръщайки се към присъстващите Атанас Мерджанов каза, че е уверен в подкрепата на всички с номер 22 в бюлетината.

Г-н Миков призова присъстващите да са упорити и да подкрепят хората в листата на Коалиция „БСП лява България“, да убеждават свои приятели и познати, че номер 22 означава представителство на интересите на по-голямата част от българските граждани. Ето какво споделиха Михаил Миков и Атанас Мерджанов пред нашата камера.


Статията е публикувана на 26 септември 2014

Следете ни в Google News Showcase