На живо девето редовно заседание на ОбС-Елхово »

Утре ще се проведе извънредно заседание на Общински съвет Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Общество

zas1Утре /11 септември 2014г./ ще се проведе 37 извънредно заседание на местния парламент. Заседанието на депутатите от Община Елхово ще стартира точно в 9.00 часа и ще се проведе в заседателната зала (стая 15) на община Елхово.

За пореден път ElhovoNews.info ще излъчва сесията на общинските съветници на живо (в реално време). Прякото излъчване от залата ще започне около 8:50 часа и то ще бъде достъпно на началната страница на www.elhovonews.info.

За тези които пропуснат директното Интернет излъчване, ще имат възможността да го открият в раздел ВИДЕО, където се публикуват всички видео материали в ElhovoNews.info. Също там, могат да бъдат открити всички излъчвани от нас заседания на общински съвет Елхово в тяхната си цялост.

На заседанието утре, общинските съветници ще разгледат докладна записка относно приемане на проект на  Интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Елхово, финансиран по Оперативна програма “Регионално развитие” 2007-2013 г, както и докладна касаеща актуализацията на поименния списък за капиталови разходи на община Елхово за 2014 година. Пълен списък на долкадните записки може да бъде открит на страницата на община Елхово в раздел Общински съвет, подменю Предстоящо.


Статията е публикувана на 10 септември 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА