Групови занимания по изкуства в читалище Развитие – Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Общество

dekВъв връзка с инициативата на Читалище „Развитие” – Забавно лято в библиотеката” за втори път се организира „Уъркшоп по изкуства”. Отново ще бъдат сформирани три работни групи: Творческа работилница – Рисуване върху стъкло; Творческа работилница – рисуване върху текстил и Творческа работилница – декупаж със салфетка.

Дейностите се организират за един ден през месец август, на 22.08. 2014 г. от 10.00 часа в Читалище Развитие. Ръководител на дейностите ще бъде художничката Ивелина Какърова – Вълчанова от град Елхово. В трите работилници ще имат възможност да се включат деца и възрастни. Боите и материалите за дейностите са специални и са осигурени от читалището. От участниците се изисква само да носят тениска, потник или някаква дреха върху която ще рисуват, чаша ,бутилка, предмет за декупаж, салфетки, както и парче от ламинат, гипскартон и четки за рисуване.

За повече информация и записване може да позвъните на телефона в читалището 88267 или на място в Библиотеката. Заповядайте, ще научите нещо ново и различно! Ще бъде забавно! Очакваме ви!


Статията е публикувана на 15 август 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА