Снимки: Приключи лятното училище за деца по тенис на корт и лека атлетика в Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Снимки, Спорт

dejДнес приключиха дейностите на ученически спортен клуб “Елхово – 2008″, който организира развлекателни занимания през лятната ваканция за децата от град Елхово. За девета поредна година се проведе лятно училище по по тенис на корт и лека атлетика. Средствата за него бяха осигурени по Програма на МФВС „Спорт за децата в свободното време ”, направление второ „Спортни занимания през ваканциите”. Ръководители на клуба по тенис на корт и лека атлетика бяха, както и през миналата година преподавателите Янна Иванова и Димитър Кисьов.

Днес от 9:30 часа, на спортната площадка в Професионална гимназия „Стефан Караджа“ – Елхово, се проведе последното за това лято занимание с децата и по двата спорта. Общо в двете направления взеха участие около 120 деца от град Елхово, сред които ученици от ОУ „Св.Пайсий Хилендарски“, ОУ „Св.св.Кирил и Методий“, ПГ „Стефан Караджа“, Г „Св.Климент Охридски“, ПУИ „Никола Вапцаров“ и децата от Център за настаняване от семеен тип.

По време на заниманията, които се провеждаха два пъти седмично, имаше осигурено медицинско, което за щастие не се наложи да доказва професионалните си умения.


Статията е публикувана на 12 август 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА