МБАЛ „Св. Иван Рилски“ ЕООД – Елхово обявява конкурс за длъжност „Главна медицинска сестра”

Публикувано преди 10 години  |  Общество

bolnМногопрофилна болница за активно лечение – „Св. Иван Рилски“ ЕООД – Елхово обяви конкурс за длъжността „Главна медицинска сестра” за срок от три години. Кандидатстващите за заемане на длъжността трябва да притежават най-малко полувисше медицинско образование, със специалност – медицинска сестра, както и трудов стаж като медицинска сестра: 10 години, от които като старша медицинска сестра – 3 години.

Конкурса ще се проведе, чрез презентация и защита на предварително разработен и представен проект на тема: „Управление на здравните грижи в „МБАЛ – Свети Иван Рилски” ЕООД – гр. Елхово”, пред съставена за целта комисия.

Документи се подават лично или чрез куриер, в запечатан плик, при служителя “Човешки ресурси” на болницата в срок до 15.08.2014 г., всеки присъствен ден от 7:30 часа до 16:00 часа. За изпратените чрез куриер документи важи клеймото в деня на изпращането. Пликът с документи следва да бъде надписан с текст „За конкурса за главна медицинска сестра”, трите имена на кандидатката, адрес за кореспонденция, електронен адрес и телефон за връзка.

Мобилен телефон за справки относно допълнителните изисквания, начин на класиране, необходимите документи за участие в конкурса и други въпроси: 0885 116843. Длъжностната характеристика се получава при подаване на документите.


Статията е публикувана на 31 юли 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА