Отвориха ценовите оферти по проект „Създаване на минерализовани ивици и лесокултурни прегради” в община Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Общество

obstСъс заповед на кмета на община Елхово е сформирана комисия, която да проведе процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет:„Създаване на минерализовани ивици и лесокултурни прегради“ в гори общински горски фонд на община Елхово. Комисията е в състав – председател – Пепа Кючукова – зам. кмет и членове – Славка Дражева – юристконсулт, Живко Сотиров – гл. лесничей, Павлин Илиев – горски стражар и Виолета Бакалова – мл. експерт.

Обществената поръчка е по две обособени позиции – „Създаване на противопожарни съоръжения – минирализовани ивици“ и Обособена позиция „Създаване на противопожарни съоръжения – лесокултурни прегради“. За участие в процедурата са подадени документи от една фирма – „Интерлесомат-компания“ ЕООД гр. Ямбол, която участва за изпълнение на двете позиции.

Днес бяха отворени ценовите оферти по обществената поръчка. По позиция № 1 фирмата кандидат участва с ценово предложение в размер на 76 500 лв. и по втората позиция бе предложена цена за изпълнение от 19 500 лв. Комисията трябва да приключи работата си до 29 август. Обявената обществена поръчка за „Създаване на минерализовани ивици и лесокултурни прегради“ се финансира по Мярка 226 „Възстановяване на горския потенциал и въвеждане на превантивни дейности“ от Стратегията за местно развитие по Програмата за развитие на селските райони, подкрепена от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.


Статията е публикувана на 31 юли 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА