Снимки: Цветан Цветанов, Ева Паунова и Андрей Ковачев се срещнаха със симпатизанти на ПП ГЕРБ в Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Снимки

pobДнес заместник-председателят на ПП ГЕРБ и Председател на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов проведе предизборна среща, заедно с вторият в листата на предстоящите европейски избори д-р Андрей Ковачев и петата в листата Ева Паунова със симпатизанти на ПП ГЕРБ в град Елхово.

Те бяха придружавани от депутатите в 42-то Народно събрание Димитър Иванов и Иван Чолаков. На събитието бе и кмета на община Ямбол Георги Славов. Всички те бяха посрещнати от Ръководителя на общинското ръководство на ПП ГЕРБ в община Елхово Петър Киров, който бе символичен домакин на тази предизборна среща.

Виждаме млади и усмихнати хора, вече 23 дни пътувайки през България. Срещаме се с хора, които искат Европа да бъде пътя, по който всички ние ще поемем, защото въпроса „КОЙ?“ се изтърка. Въпроса днес, който ни вълнува е накъде ще поемем след 25 май, пътят към просперитет и икономически развитие или пътят към трупане на дългове. В листата на ПП ГЕРБ съм, защото искам моето поколение, както и поколението на вашите деца и внуци да не бъде изгубено поколение“ – сподели кандидатката за евродепутат на предстоящите европейски избори от ПП ГЕРБ Ева Паунова.

Доказали сме в настоящия мандат, че умеем да отстояваме интересите на България. Нашата цел е в новия програмен период да направим така, че жизнения стандарт на България да бъде съизмерим поне с този на страните в Централна Европа. За да стане това са ни нужни чуждестранни инвестиции, но те ще дойдат само ако има върховенство на закона, справедливост и електронно правителство, което да минимизира възможностите за корупция“, допълни още д-р Андрей Ковачев.

Никога не трябва да забравим датата 11 май, когато вота бе подменен с манипулация, с така наречената афера ‚Костинброд‘, с която отблъснаха много избиратели и ГЕРБ днес да не управлява. Днес ни управлява задкулисието – БСП, ДПС и АТАКА – три диаметрално противоположни партии, които нищо не ги обединява. България е застрашена да не бъде част от европейската интеграция в силна Европа, защото новият програмен период от началото на тази година е само по документи. Най-оптимистично е да започнат да се усвояват средства от Европа по него, чак след средата на 2015 година, което означава, че ще лишим местната власт от възможност за европейската солидарност, с която правим нашите градове по-добро място за живеене“ – сподели Цветан Цветанов.

След срещата в Елхово Андрей Ковачев и Ева Паунова посетиха селата Тенево и Кабиле, а в 16:40 часа кандидатите за евродепутати от ГЕРБ се срещнаха с граждани от Ямбол в градския парк и в централната градска част в открита приемна на партията.

В 17:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Ямбол. В изградена предизборна шатра на ГЕРБ пред Община Ямбол на ул. “Георги Раковски“ №7 заместник-председателят и председател на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев и Ева Паунова ще представят пред гражданите основните приоритети в работата на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.

[nggallery id=“1534″]

 


Статията е публикувана на 19 май 2014

Следете ни в Google News Showcase