Снимки: Отвориха офертите за основния ремонт на Читалище „Развитие“ в град Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Общество, Снимки

ifВ залата на община Елхово днес бяха отворени офертите по обявената процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Извършване на основен ремонт на НЧ “Развитие“, гр. Елхово., който проект е финансиран по мярка 321 „Основни услуги на населението и икономиката в селските райони“ от ПРСР 2007-2013, подкрепена от Европейски земеделски фонд за развитие на селските райони.

Със заповед на кмета на община Елхово е сформирана комисия, която да проведе процедура за възлагане на обществена поръчка. Комисията бе в състав – председател – Пепа Кючукова – зам. кмет и членове – Живка Кафеджиева – зам. кмет, Славка Дражева – юрисконсулт, Елена Вълкова – гл. специалист в отдел СУ, ОС и ТСУ и Велик Великов – началник отдел СУ, ОС и ТСУ.

За участие в процедурата са подадени документи от три фирми – „Арк – Билдинг“ ООД – Ямбол, „Тектос Стил“ ЕООД – Пловдив и „Ифрастрой-инженеринг“ ООД – Ямбол.
Комисията започна своята работа днес и трябва да приключи до 30 май. Предстои отварянето на ценовите оферти по обществената поръчка.


Статията е публикувана на 23 април 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА