Снимки: Екоклуб „Странджа” проведе своята последна представителна изява

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Снимки

eokДнес Екоклуб „Странджа” с ръководител Филка Славова проведе своята последна представителна изява на тема „Земята – нашият дом”. Абитуриентите от 12А клас при Гимназия „Св. Климент Охридски” посветиха мероприятието на 22 април – Международен ден на Земята.  Гости на изявата бяха Пенка Илиева – Началник на РИО-Ямбол и Стойко Стойков – Началник отдел ИОМД.

От подготвените презентации и филми гостите се запознаха с най-наболелите глобални екологични проблеми. Идеята и историята на отбелязването на Ден на Земята бе представена в презентация.  Изключително атрактивни филми участниците бяха подготвили, за да привлекат внимание към нуждата от опазване на планетата.

Участниците в Екоклуб „Странджа” работиха по проект „Успех” във всичките три учебни години от стартирането на проекта. Те прецениха своята дейност в клубовете на проект „Успех” като изключително ползотворна и много интересна. Ръководителят на клуба благодари на своите ученици за съвместната им работа и им пожела успешен старт в живота.


Статията е публикувана на 22 април 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА