В четвъртък предстои редовно заседание на Общински съвет Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Общество

zasВ четвъртък ще се проведе 34 редовно заседание на местния парламент. Заседанието на депутатите от Община Елхово ще стартира точно в 9.00 часа и ще се проведе в заседателната зала (стая 15) на община Елхово.

За пореден път ElhovoNews.info ще излъчва сесията на общинските съветници на живо (в реално време). Прякото излъчване от залата ще започне около 8:50 часа и то ще бъде достъпно на началната страница на www.elhovonews.info, както винаги до сега по традиция.

За тези които пропуснат директното Интернет излъчване, ще имат възможността да го открият в раздел ВИДЕО, където се публикуват всички видео материали в ElhovoNews.info. Също там, могат да бъдат открити всички излъчвани от нас заседание на общински съвет Елхово в тяхната си цялост.

На заседанието в четвъртък, общинските съветници ще разгледат докладна записка свързана с допълнение на Наредба № 7 за определяне и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Елхово, както и точки за приемане на годишен финансов отчет за 2013 на двете здравни структури в Елхово, а именно Медицински център №1 – Елхово” ЕООД и МБАЛ “Св. Иван Рилски” ЕООД.

Пълната поканата за свиканото заседание, заедно с прикачените докладни записки, може да бъде открита на сайта на община Елхово на адрес: http://www.elhovobg.org/?p=15116. (Или чрез лявото навигационно меню в електронната страница на Община Елхово -> Общински съвет -> Предстоящо).


Статията е публикувана на 22 април 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА