Снимки: Бронзов медал по свободна борба за ученичка от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Образование, Снимки, Спорт

nedrНа 11-12.04.2014 г. в гр. Сливен в спортната зала „Васил Левски“ се проведе Държавен лично-отборен шампионат по свободна борба за момичета, кадетки и девойки. В турнира взеха участие над 200 състезателки от изявени клубове по борба от цялата страна. Спортен клуб по борба „Стефан Караджа“ гр. Елхово взе участие с общо четири състезателки. Те бяха водени от ст. треньор Александър Петков.

За ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Елхово е голяма гордост, че ученичката от 6а клас Недред Симеонова в категория до 52 килограма спечели бронзов медал.

Днес пред учениците от 6а и ученици от полуинтернатните групи, участници в Проект BG051PO001-3.1.06 „Подобряване качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз ст. треньор г-н Александър Петков разказа за спортните постижения на Недред, за израстването й като спортист и победител.

Всички ученици аплодираха с радост и усмивка  успеха на своята съученичка. Медалистката благодари на своя треньор за всичко, на което я е научил и за умението му да открива таланти.[nggallery id=“1498″]

 


Статията е публикувана на 15 април 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА