Снимки: Парти център “Your day” отваря врати по време на празничната седмица на Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Видео, Снимки

ddВ празничната седмица на община Елхово, в града врати ще отвори ново свежо местенце. Парти център “Your day” се намира в центъра на град Елхово между ОББ и Пощенска банка, срещу ОДЗ „Невен“.

Мястото е предназначено за най-малките жители на град Елхово с идеята да се създаде удобство за младите родители. Заведението се състои от две зали. Едната от тях е оборудвана с обезопасена настилка, много играчки, кът за рисуване и настолни игри, които ще създадат радост у всяко детенце. Играчките тук са обезопасени и отговарят на сертификатите за качество наложени в последните години.

В залите ще се поддържа чисто, а къта за рисуване и настолни игри ще се обновя непрекъснато за да е интересен и забавен. Срещу минимална входна такса тук детенцето ви ще си поиграе на воля, а родителите ще отпускат в елегантно обзаведена зала остреща, откъдето могат да наблюдават неговата игра.

На Бар бюфета ще се предлагат топли и студени напитки, банички Бела, сладкиши и торти. За децата тук се се предлагат плодови млека и кремчета, топли напитки с мляко и какао на Nestle, комбинирани по желание с плодов сироп, сметана и фино натрошени бисквити.

От април тук ще се празнуват рождени дни, като за малките е предвиден кът със шарени маси и столчета. Ще се организират разнообразни игри (музикални, театрални, ролеви, детска дискотека), ще може да възползвате от услугите на аниматор.

Във вторник /25 март 2014г./ мястото ще бъде осветено от свещеник, а в сряда малките посетители на  “Your day” ще бъдат посрещнати от клоуна Светли и ще получат балон.

[nggallery id=“1447″]


Статията е публикувана на 24 март 2014

Следете ни в Google News Showcase