Априлски екскурзии от Туристически Информационен Център – Елхово

Публикувано преди 10 години  |  Общество

tciСлед мрачната зима и с настъпването на пролетта идва време за разведряване и опознаване на нови места. Още от първата седмица на Април, Туристически Информационен Център – Елхово стартира с първите екскурзии от двугодишната си програма от високоинтензивни , добре премерени екскурзии за опознаване на държавите от Балканския полуостров. Освен това всяка една екскурзия ще бъде уникална като за тези две години ще се повтаря само при изключителен интерес.  Ето и програмата за месец Април:

  • На 5-ти Април (събота) еднодневна екскурзия до една от най-популярните туристически дестинации в България – скалния град Перперикон, по маршрут Елхово – Александровска гробница – Хасковска Св. Богородица – Скални гъби – Перперикон. Цена 35 лв./човек при записване до 31-ви Март.
  • На 12-ти Април (събота) еднодневна екскурзия до общинския и религиозен център град Дидимотихо в Гърция, по маршрут Елхово – Мезешка крепост – Мезешка тракийска гробница – крепостта „Димотика – град Дидимотихо – Елхово. Цена 45 лв./човек при записване до 7-ми Април.
  • На 26-ти Април (събота) еднодневна екскурзия до Истанбул с пешеходна обиколка на старата централна част на града с местен екскурзовод, с възможност за разходка с кораб по Босфора и посещение на най-големия аквариум на Балканския полуостров -„Тюркоазо“  и посещение на мол „Форум“. Цена 75 лв./човек при записване до 17-ти Април.

За повече информация и записване за пътуванията може да посетите офиса на Туристически Информационен Център – Елхово, да се свържете по телефон на номер 0988854784 или на фейсбук страницата на центъра.


Статията е публикувана на 22 март 2014

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА