Стартира излъчването на телевизионният канал на Диана Кабел „Диана ТВ“ чрез ElhovoNews.info

Публикувано преди 11 години  |  Общество

dtvСъвместните усилия на ръководството на телевизия „Диана“ ТВ и ElhovoNews.info ще дадат възможност на жителите на Община Елхово, а и не само, да гледат телевизионният канал „Диана“ ТВ в страницата на електронната медия ElhovoNews.info. Всеки посетител вече може да гледа онлайн телевизионният канал, чрез главното навигационно меню в раздел „DTV“.

За да гледате без проблеми телевизионната продукция, е необходимо да използвате браузър Internet explorer версия 9 или алтернативните безплатни браузъри Firefox, Google chrome, Opera или др.

Телевизия „Диана“ ТВ е доказана марка с вече шестнадесет годишна  традиция. Телевизията се утвърди и поддържа престиж на безспорен лидер в медийното пространство в Ямбол, в региона, с позиции в съседните области и в страната (в партньорство с BTV Медиа Груп, и други национални телевизии).

Доверието на зрителите в продукцията на „Диана“ ТВ, обратната връзка с хората, опитът на телевизионните работници, професионализмът на журналистите от медията (признание за което са дългогодишните ни партньорски взаимоотношения с частните национални телевизии), са допълнителна гаранция за успехите на „Диана“ ТВ.

Политематичен канал на Диана кабел ТВ предлага на зрителите оригинална 16-часова програма всеки ден. Близо 60 % от програмното време е заето със собствена продукция.

Новинарските емисии в 09.00, 18.00, 19.00, 20.30 и 22.30 са емблемата на телевизията. Максимата, че ако нещо се е случило в град Ямбол и региона, то се е случило наистина, само ако е излъчено в новините на телевизия Диана ТВ, отдавна не подлежи на коментари.

“Всеки Делник”, утринният информационен блок на телевизията, седмичният обзор “Какво се случи” , „Денят Плюс“,са най-популярните предавания на „Диана“ ТВ. Със своя широка аудитория са още “Студио Баскет”, “Спортна неделя”, както и ориентираните към по-младите ”Време за музика“, “Паролата ОптиНет” и “Светлини”, вечерни предавания -„Улица търговска“, „Коментарно студио“, „На Фокус“, „Отвъд новините“, „Правен Календар“,“Общество и Здраве“.

Приятно гледане!


Статията е публикувана на 30 август 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА