МИГ-Елхово кани заинтересованите лица на обществено обсъждане

Публикувано преди 11 години  |  Общество

migНа основание чл. 22 от Наредба № 23 от 18.12.2009 г на МЗХ, Сдружение „Местна инициативна група – Елхово” организира обществено обсъждане за промяна в Стратегията за местно развитие /СМР/ на МИГ – Елхово – прехвърляне на средства между  мерките, промяна в заложените индикатори и финансовите параметри на проектите.

Общественото обсъждане ще се проведе в гр. Елхово на 13 август 2013 г ( вторник), от 08:30 часа в Заседателната зала  в сградата, където се помещава офиса на МИГ-Елхово – ул. Цар Калоян № 13

Общественото обсъждане е инициирано УС на МИГ-Елхово във връзка със слабия интерес и наличието на средства по мярка 123 „Добавяне стойност към земеделски и горски продукти” и 311 „Разнообразяване  към неземеделски дейности” и възможността  за тяхното прехвърляне в бюджета на мерки, където има недостиг на средства и заявен интерес от потенциални бенефициенти.

На публичното обсъждане ще бъде представено изпълнението на Стратегията по цели, приоритети и мерки, като на присъстващите ще бъде дадена възможност да отправят предложения и дискутират относно прехвърлянето на бюджети по мерките, промените в заложените индикатори и промени във финансовите параметри на проектите, подавани към СМР на МИГ-Елхово

Писмени становища и предложения по темата на обсъждането могат да се подават и изпращат  и в срок до 17:00 часа на 12 август  2013 г. в офиса на МИГ –Елхово, ул. Цар Калоян № 13, ет.2 и на e-mail: elhovo_lider@abv.bg.

Управителният съвет на МИГ-Елхово кани всички заинтересовани страни – представители на публичния, стопанския и нестопанския сектор от територията на МИГ-Елхово да участва в общественото обсъждане.


Статията е публикувана на 9 август 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА