Млад мъж от Елхово загина в катастрофа на детелината на магистрала „Тракия“ до Ямбол

Публикувано преди 11 години  |  Криминално

inМъж на 35 години от град Елхово е загинал при сблъсък с товарен автомобил на детелината на магистрала „Тракия“ между Ямбол и Сливен. Сигнал за тежкия пътен инцидент е получен на телефон 112 около 19:00 часа на 22 юни. По данни на МВР са се сблъскали челно лек автомобил Фолксваген Шаран с ямболска регистрация, който автомобил е бил управляван от елховския водач и тежкотоварен автомобил с турска регистрация управляван от турски гражданин.

По данни на регионален говорител на МВР Татяна Павлова, мъжът в лекия автомобил е откаран в много тежко състояние в МБАЛ – „Св. Панталеймон“ в град Ямбол с множество наранявания, където малко по-късно вечерта е починал.

Лекият автомобил се е движел в посока Ямбол – Сливен, а тежкотоварния автомобил се е движел в посока Сливен и му е предстояло качване на магистралата по посока град Бургас. Именно там тежкотоварния автомобил е отнел предимството на елховския жител в следствие на което се е случил тежкото ПТП.

Няма данни, водача на тежкотоварния автомобил да е употребил алкохол. Взе­та е кръ­в­на про­ба за хи­ми­че­с­ко из­с­ле­д­ва­не по на­д­ле­ж­ния ред. С по­ли­цей­с­ка мяр­ка за срок от 24 ча­са, во­да­ча на МПС е за­дър­жан от органите на реда.

 


Статията е публикувана на 23 юни 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА