Снимки: Последна изява на клуб „Познавам ли хората и техните вероизповедания“ в Гимназия „Св. Климент Охридски“ – Елхово

Публикувано преди 11 години  |  Общество, Снимки

zalДнес от 14:00 часа се проведе заключителна представителна изява на клуб „Познавам ли хората и техните вероизповедания“ в Гимназия „Св. Климент Охридски“ – Елхово, с ръководител Филка Славова.

С представителната изява на тема „ Религията в съвременния свят“ приключва работата на клуба по проект „Успех“ за настоящата учебна година. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на „Оперативна програма“ Развитие на човешките ресурси, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Участниците в клуба, които са ученици от 11 А клас, представиха в 3 мултимедийни продукта и 2 филми, наученото за религиите в света, за религиозните конфликти в миналото и в съвременността. Единият от филмите представи основните терористични актове по света в следствие на религиозен екстремизъм и фанатизъм, а другият показа разнообразието от религиозни храмове в гр. Пловдив и гр. Хасково и тяхно мирно съвместно съществуване.

Кадрите от Пловдив и Хасково бяха заснети по време на съвместната с клуб „Киноизкуство“ екскурзия, организирана по проект „Успех“.

Участниците в днешната изява показаха наученото през годината и си пожелаха още по – интересни извънкласни занимания и догодина.[nggallery id=“995″]


Статията е публикувана на 15 май 2013

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА