Снимки: Община Елхово е готова за изборния ден

Публикувано преди 11 години  |  Снимки

izbНа 11.05.2013 г. до 19.00 часа всички – 239 избирателни секции в областта са поети за охрана от полицейски сили.

Днес служителите от звената „БДС” в ОД МВР – Ямбол и в Районни управления «Полиция» – Елхово и Стралджа са издали общо 5 удостоверения на лицата, които нямат валидни лични карти и са връчили 21 готови лични документи. Звената «БДС» ще работят и на 12 май 2013 г. от 08.00 ч. до 17.00 ч. Няма установени нарушения на обществения ред свързани с изборния процес.

В деня на размисъл и само няколко часа преди началото на изборите, бяха разнесени бюлетините във всички секционни избирателни комисии (СИК) в община Елхово. Всяка една секция на територията на община Елхово, ще бъде пазена от момента на доставяне на бюлетините до отварянето на всяка една СИК от служител на МВР.

През целия ден екипът на ElhovoNews.info ще се опита да Ви държи информирани за протичането на изборния ден в град Елхово, както и ще се опитаме да Ви информираме за крайния резултат от вота на жителите на община Елхово първи.

Представяме Ви, фоторепортаж от 11 СИК в град Елхово, която се намира на ул. Марица 14, в която бяха доставени бюлетините малко след 15:00 часа.[nggallery id=“988″]


Статията е публикувана на 11 май 2013

Следете ни в Google News Showcase