ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – Елхово с нова уеб страница

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Днес стартира новият сайт на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – Елховo. (www.ph-elhovo.com). Началната страница на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – Елховo, ни посреща с кратка информация за училището. В електронната страница има богата информация, която ще е полезна за настоящите и бъдещи ученици, които ще се обучават или се обучават към този момент в ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – Елховo, както и за техните родители.

Любопитните посетители на сайта могат да се запознаят с визията, мисията, управленския екип, материалната база, с която училището разполага, както и всяка друга информация, касаеща основното училище. Посетителите на сайта ще имат възможността да разгледат седмичната програма по която се обучават учениците в основното училище.

Сайтът разполага с фотогалерия, което тепърва ще се допълва от всяко едно значимо събитие, случващо се в ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – Елховo, както и отдел с новини, които ще запознават не само учениците, а и всички жители на града с последните събития, случващи се в основното училище.


Статията е публикувана на 22 май 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА